Header

25 Jaar Dennis Roovers

In januari 2008 bestond ons bedrijf 25 jaar. Naar aanleiding van dit jubilieum heeft er een artikel in Modern Prinsenbeek gestaan over ons bedrijf:

John Roovers In januari 1983 startte Dennis Roovers samen met zijn vrouw Marijke vanuit zijn woning in de Molenstraat met een installatiebedrijf. Dat was vooral loodgieterswerk, dak- en zinkwerk en verwarmingen.
Weliswaar is het een reden om zo’n jubileum te vieren, aan de andere kant heeft het ook een verdrietige betekenis. Dennis Roovers kreeg in 1993 zijn zoon John in de zaak en net toen hij het wat rustiger aan wilde gaan doen is hij op 2 februari 2007 heel plotseling overleden. Niemand had dit eigenlijk verwacht.

De manier waarop zijn zoon John en vrouw Marijke met hun personeel de zaak nu voortzetten is werkelijk bewonderenswaardig te noemen. John vertelt de Beekse Redaktietafel hoe moeilijk het was om weer snel de draad op te kunnen pakken. Zijn vader nam hem nog heel veel taken uit handen, zoals rekeningen, administratie en kantoorwerk. Marijke Roovers, doet nu de administratie en is verantwoordelijk voor de telefonische contacten.

Vanaf het begin was het voor Dennis en zijn vrouw Marijke hard werken, aanpakken geblazen dus. Op zijn zolder had hij zijn magazijn en in de schuur zijn werkplaats. Al snel groeide de zaak daar uit zijn jasje en begon hij met de huur van een garagebox aan het Klaverveld. Dat werden er al gauw 2 en in 1993 kwam zoon John in de zaak. In 1993 zijn John en Dennis verhuisd naar de Logtenburg in een bedrijfspand met magazijn en kantoor. Daar hebben ze samen 10 jaar gewerkt en toen besloten, nadat er uitbreiding kwam van personeel en de zaak steeds groter werd, om het pand aan de Lind 17 in gebruik te nemen. Dat pand was al eerder in hun bezit maar werd pas in 2003 in gebruik genomen.

De reden is dat ze er nu een zeer ruimkantoor hebben en een goed geoutilleerde werkplaats. Inmiddels zijn er 2 man personeel bijgekomen, die verantwoordelijk zijn voor de installatietechniek.

Momenteel zijn de werkzaamheden die het bedrijf Dennis Roovers doet o.a. verwarming, ketelvervanging, loodgieterwerk en airconditioning.

John heeft ondanks dat Dennis er niet meer is de zaak goed opgepakt. Het bedrijf heeft veel onderhoudscontacten bij vaste klanten, een groot klantenbestand en werkt vooral in de regio, bij particulieren en kleinschalige bedrijven. John heeft de opleiding installatietechniek gedaan en al zijn vakopleidingen gevolgd die tegenwoordige noodzakelijk zijn om een dergelijk bedrijf te kunnen voeren. De moderne installatietechniek vraagt ook regelmatig bijscholing van John en de beide monteurs. Hij vindt het wel een probleem dat het zo moeilijk is om aan vakmensen te komen, die echt goed zijn en gekwalificeerd. "Jongeren hebben weinig interesse in het vak en willen niet graag meer met hun handen werken." Hij ziet de komende tijd heel positief. "Door het gebrek aan vakmensen zal er in de toekomst voldoende werk zijn en blijven. Bovendien kiest de klant ook steeds meer voor kwaliteit en een cv of installatie die het goed doet!!!!!" En…. Service vinden de mensen ook steeds belangrijker. Dat zijn zaken waar installatiebedrijf Dennis Roovers zeker op in wil spelen. Genoeg hoop en energie voor de komende 25 jaar.

De BRT wenst Dennis Roovers Warmte- en Koeltechniek veel succes!!!.

Onze specialismen:


Nieuws

    Duurzame energie! Ook bij Dennis Roovers. Lees meer..

Ons adres

De Lind 17
4841 KC Prinsenbeek

Telefoon: 076-541 44 25
Telefax: 076-542 23 65
Mobiel: 06-51 31 52 31
E-Mail: info@dennisroovers.nl

Web Analytics