Header

CV Ketels

Nefit

toplineAls Nefit Comfort Dealer kunt u bij ons terecht voor een verwarmingsinstallatie die op uw specifieke (woon)situatie is afgestemd. Afhankelijk van uw wensen ten aanzien van uw wooncomfort kunt u bijvoorbeeld kiezen uit prijstechnisch interessante producten zoals de Proline HR Combiketel CW3 of CW4.

Bent u echter op zoek naar meer vermogen en meer warm water, dan is bijvoorbeeld de Topline Compact of Topline Aquapower een verstandige keuze. Deze laatste oplossing is bijvoorbeeld ideaal voor gezinnen met vraag naar veel warmwatercomfort.
U krijgt namelijk nooit meer een koude douche als uw huisgenoten elders in de woning warm water gebruiken. Beide systemen worden gestuurd door een meedenkende (kamer)thermostaat.

Wist u trouwens dat ....

  • de gemiddelde levensduur van een CV-ketel 15 jaar is!
  • wij bij plaatsing van nieuwe CV-ketels altijd zorg dragen voor het afvoeren van de oude materialen. U heeft daar dus geen omkijken meer naar!
  • vloerverwarming veel energiezuiniger is dan de traditionele manier van verwarmen en zorgt voor een continue behaaglijk gevoel in uw woning.

cascade

Voor meer informatie over deze en de vele andere modellen van Nefit of voor een gratis en vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. Wenst u direct via deze site te reageren, dan is onze reactiepagina de beste keuze. Bent u al bekend met het Nefit Warmte Garantie Plan? Klik hier om hierover meer te lezen.

Voor meer informatie over de Nefit producten, kunt u uiteraard ook op de website van Nefit kijken.

Onze specialismen:


Nieuws

    Duurzame energie! Ook bij Dennis Roovers. Lees meer..

Ons adres

De Lind 17
4841 KC Prinsenbeek

Telefoon: 076-541 44 25
Telefax: 076-542 23 65
Mobiel: 06-51 31 52 31
E-Mail: info@dennisroovers.nl

Web Analytics